fbpx

Elleebana Lashlift

KLINIK Naturlig Balance

Elleebana Lash Lift

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. En utrolig skånsom og behagelig måde at få bukket sine vipper på.

​Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift gel i ca. 10 min., hvorefter den neutraliseres. Vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Herefter gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for at få den sundeste behandling. Lash lift foregår altid med lukkede øjne.

Hvor længe holder en behandling? Og hvor længe skal der gå før man skal have det lavet igen?
Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Vippernes nye buk vil aftage i takt med, at vipperne bliver længere, og nye vipper vokser ud, så effekten kan holde op til 6 uger. Vi anbefaler, at man får lavet et nyt vippebuk ca. hver 5. uge.

Overvejer du et lashlift? Så er her nogle ting som du skal vide inden behandlingen.

Det er vigtigt at stoppe med vippeserum op til tre dage før din behandling, da det gør det nemmere at arbejde med dine vipper, når der ikke er så meget kemi i dem.

For at undgå skøre vipper som krøller, knækker eller bliver deforme, er det yderst vigtigt med pleje i form af vippeconditioner som kan købes i klinikken. Vippe condition skal påføres 1-2 gange dagligt, dette vil samtidig også få resultatet af liftet til at holde bedre og flottere.

Vipperne skal have haft tre måneders pause fra vippeextensions, før der kan laves et lashlift. Der skal have været behandlet med vippeconditioner op til.

Efter et lashlift skal der gå ca. 24 timer inden der påføres makeup omkring øjet, mascara og produkter. Undgå at bruge stærk makeupfjerner på øjnene i op til 48 timer efter behandlingen, da dette kan trække farve ud af vipperne såfrem vipperne lige er blevet farvet. Du kan med fordel påføre Elleevate mascara straks efter behandlingen. Denne kan købes i klinikken.

Du skal undgå at tage lange varme bade eller opholde dig i en sauna.

Undgå at vipperne har kontakt med puden den første nat.

Lider du af bygkorn, tørre øjne, allergi eller øjne som løber i vand, kan et lashlift desværre ikke udføres optimalt. Kemoterapi eller post kemoterapi er også en kontraindikation samt øjeninfektioner, betændelse eller hudlidelser omkring øjet.

Gravide må gerne få lavet et lashlift, da det eneste produkt som er i kontakt med huden er limen, som er vandbaseret.

Et lashlift vil holde pænere og længere hvis der plejes med vippeconditioner og/eller vipperserum derhjemme.

Vippe information

Den naturlige vippe gror i 30 dage, hviler og påbegynder cyklussen igen før den falder af. Vipperne er alle på forskellige stadier, hvilket resulterer i at vi hver dag taber vipper. Dette betyder at holdbarheden ved et lashlift kan varriere fra gang til gang. Vi taber ca. i gennemsnit 1-5 vipper pr. dag pr. øje.

Før / efter - Lash Lift

Åbningstider

Mandag: 9:00 – 16:00
Tirsdag: 10:30 - 16:00
Onsdag: 9:00 – 16:00
Torsdag: 10:30 – 16:00
Fredag: 9:00 – 15:30
Lør/søn: LUKKET
Åbent efter aftale aften og weekend - Akuttider tilbydes

Betalingsmåder

MobilePay - bankoverførsel - kontant

Følg mig her

Kontakt Naturlig Balance