fbpx

Mesoterapi

KLINIK Naturlig Balance

Mesoterapi

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-aging behandling, der med dens unikke cocktails af bl.a. hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, peptider, aminosyrer og Q10 der sammen med de mange små kontrollerede prik i huden, tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse.
Mesoterapi behandling er med dens 12 nåle meget skånsom for huden, og længden på nålene kan reguleres fra 0,25 mm til 2,0 mm.

Selve behandlingen foregår således

  • Huden bliver grundig afrenset med produkt og ansigtssprit
  • Bedøvelsen kommer på huden og arbejder i 15 minutter
  • Imens vælges hvilken type behandling der skal laves sammen med behandleren
  • Bedøvelsen fjernes og injektionen begynder med de små nåle og ønskede væsker
  • Afsluttes med en Rescue creme der øjeblikkelig reducerer rødmen og irritation i huden

Efter behandlingen

Efter behandlingen får man en lille solcreme med hjem til dagene efter, og det frarådes at opholde sig i direkte sollys. Det er vigtigt altid have solfaktor 50 på dagene efter en behandling. Huden vil være rød dagen efter, nogle kan hæve en lille smule også. Dag 2,3,4 og 5 vil huden arbejde på højtryk nede i dybden og derfor vil overfladen virke trist og grå og evt lidt skallende. Efter 5. dag, kommer den smukkeste hud med en fantastisk glød frem og man vil kunne se positive forandringer i ens hud allerede her.

Der anbefales et forløb på minimum 3 behandlinger for at opnå de ønskede resultater. Behandlingen kan foretages med en uges interval, hvis der ønskes resultater hurtigt. Behandlingen gør ikke ondt eller er ubehagelig, da bedøvelsen er meget effektiv. Denne behandling laves ikke på folk der får blodfortyndende medicin eller folk som lider af hæmofili pga. de mange stik der rammer ned hvor kapillærerne ligger i ansigtet, ellers kan alle få denne behandling.

Denne behandling anbefales at få lavet en dag hvor man har fri dagen efter, hvis man trækker meget rødme op. Samme dag som man har været til behandling, gør man ikke noget om aftenen med ens egne produkter, det er først dagen efter at man igen kan genoptage sine vante produkt rutiner. Makeup er også tilladt igen dagen efter. Den første gang huden får denne behandling, er altid den som er mest synlig dagene efter. Behandlingerne efter den første gang er ikke så “hårde” ved huden.

Denne behandling er på ingen måde farlig eller risikofyldt, da der arbejdes yderst sterilt og der bliver lavet et stor forarbejde for at mindske risici med bakterier. Alle produkter og genstande som bliver brugt i behandlingen er engangs. Behandleren arbejder både med handsker og mundbind.

Før / efter – Mesoterapi

Åbningstider

Mandag: 9:00 – 16:00
Tirsdag: 10:30 - 16:00
Onsdag: 9:00 – 16:00
Torsdag: 10:30 – 16:00
Fredag: 9:00 – 15:30
Lør/søn: LUKKET
Åbent efter aftale aften og weekend - Akuttider tilbydes

Betalingsmåder

MobilePay - bankoverførsel - kontant

Følg mig her

Kontakt Naturlig Balance